Geçmişten Günümüze En Çok Satan Telefon Modelleri - Samsun Haber Portalı

Geçmişten Günümüze En Çok Satan Telefon Modelleri


Geçmişten günümüze kadar yıllar geçdikce telefonun yazılımları olsun şekilleri ve kullanım alanları olsun git gide büyüyor ve gelişiyor.  Mesela apple yeni üretecek olduğu telefonlarda ekran kısmında parmak izine yer vereceğini açıkladı. Gelecek yıllarda ise tuşu olmayan ve katlanabilir halde olan telefonlar üretilecek gibi deyimler var piyasada.  İşte Tüm dünyada en çok raabet gören kullanıcısı milyarlara ulaşan telefon modelleri ve fiyatları haberimizde.

Nokia 2650: İlk olarak 2004 yılında piyasaya sürülmüş olan bu telefon fiyatı ile çok uygun olan özellikleri beslediği için piyasada 40 milyon satış yaptı. O zamanda en yüksek satış rekorunu kırdı.

nokia 2650

İPhone 3GS: Applenin 2009 yılında sattığı ve çok yüksek meblalarda gelir elde ettiği bir telefon. Tabi applenin ilk telefonu değil ama gelişmiş özellikler üreten apple rekora 2009 yılında ulaşmış bulunuyor.  Hızlı bir telefon olan iphone 3gs modeli 2009 yılında 42 milyon kişiye satılarak satış rekor oranını yükseltmiştir.

iphone 3gs

Samsung Galaxy S2: Samsung firması galaxy serisine 12 sene önce başladı. Bu telefon adındanda anlaşıldığı gibi serinin 2ç telefonudur. 2011 yılında satışa sunulan galaxy s2 serisinde 1 gb ram bulunuyor.  2 senede ise 55 milyon satışı yapılan seridir.

samsung galaxy s2

Samsung Galaxy S3: Galaxy s3 serisi s2 ye göre daha hızlı ve özellikleri yüksek bir telefon olarak çıkarıldı piyasaya. 1 gb ram bulunan bu telefonun en önemli özelliği ise 5 megapixel kamerası bulunmasıdır. Adroid işletim sistemine bu telefonla başlamış olan samsung 2012 yılında 60 milyon galaxy s3 satmıştır.

samsung galaxy s3