Fındık,Fıstık,Ceviz Tüketilirken Dikkat Edilmeli! - Samsun Haber Portalı

Fındık,Fıstık,Ceviz Tüketilirken Dikkat Edilmeli!

Günde En Az 1 Avuç tüketin Kendinize İyilik Yapın

B vitaminini en yüksek derecede alabileceğiniz bitkisel gıdalarımızda bugün sizlere fındık fıstık ve ceviz hakkında bilmediğiniz çok çarpıcı haberler vereceğiz. Fındık fıstık ve ceviz bir birilerine cok yakın etkin gıda maddelerindendir. Genellikle hak içinde kuru olarak tüketilir. Bu kuru bitkisel gıdaları ara öğün olarak gün ortasında kullanabilirsiniz. Aç Kalmış Bir İnsanı Tok Tutmakta üstüne yok. Enerjisini zaten herkes biliyordur. Cinsel anlamdan tutunda vücudun bir çok etkenine ffayda sağlayabiliyor.

Enerjisi Bol Saklaması Özenli

Fındık,fıstık ve ceviz enerji verici bir özelliği vardır. Dopink alamak isteyen ve spor yapan yetişkin bireyler günlük en az 1 avuç tüketiyorlar ve faydaları saymakla bitmiyor. Bu ürünler çok özenli ve kuru bir şekilde saklanmalıdır. Bakteri ve mikro organizmalar zamanla kuru gıdaların üstünde toplanır ve çürüme yapmasına neden olur. Isı kaybı yaşamadan soguk ortamda muhafaza etmek sizin sağlığınız açısından daha çok öneme sahiptir.

Doku Hasarı Ve Tümörlere Yol Açabilir

Hasat zamanında çatlamış kırılmış yada başına herhangi bir olay gelmiş tohumlar toplanmamalı ve satışa sunulmamalıdır. Çatlak bir ürünün içinde biriken toksin maddeleri saymakla bitiremeyeceğimiz kadar çok zararlıdır ve vücudumuza ciddi hasarlar verebilir. hassas olunmalı ve tümor gibi kötü huylu kanserlerin vücudumuzda brikmelerini önlemeliyiz.
Fındık, Fıstık, Ceviz tüketirken dikkat edilmeli!